Palvelut

VAURIOKORJAAMO

Käytössämme on asianmukaiset tilat vaurioiden nopeaan korjaamiseen.
Toimitilamme käsittää 1000 neliön korjaamotilan sekä suuren piha-alueen. Kykenemme käsittelemään samanaikaisesti useita ajoneuvoja, sekä kookkaita korirakenteita.

KUORMAKORIEN KORJAUS

Yrityksemme on erikoistunut raskaankaluston vauriokorjauksiin. Tarjoamme nopean ja kustannustehokkaan ratkaisun raskaankaluston vauriokorjauksissa.

AJANMUKAISET VÄLINEET

Käytössämme on asianmukaiset toimitilat, työkalut ja korjaamovälineet tehokkaaseen korjaamiseen. Ammattitaitoinen henkilökunta ja asianmukaiset välineet mahdollistavat korjausten nopean suorittamisen ja kaluston lyhyen seisonta-ajan.

AMMATTITAITOINEN HENKILÖSTÖ

Meiltä saat käyttöösi - aidosti - asiakaspalveluhenkisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Henkilöstömme rakentuu alan ammattilaisista, joiden ammattitaitoa ylläpidetään ja kehitetään tehdas- sekä sisäisillä koulutuksilla.

KATTAVA VERKOSTO

Olemme vakuutusyhtiöiden, leasing-yrityksien sekä suurimpien perävaunuvalmistajien hyväksymä vauriokorjaamo. Asiakaskuntamme koostuu suurista kansainvälisistä leasing- ja logistiikkayrityksistä aina yhden perävaunun yrityksiin.”

VARAOSAT

Varastoimme yleisimmät varaosat ja varaosien saatavuus on varmistettu eri valmistajien kanssa tehdyissä yhteistyösopimuksissa.

Yhteistyössä: